Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

örgüda yangın çıkması halinde alev ve tütün yangın kapısı yardımıyla özelliklerine rabıtlı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz mürtefi mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Kullanılan kapı fitili bâtınin esrar sızdırmazlık şgeriı yoksa daha iktisadi kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim sağlanabilir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu kırmızda;

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan alındığı bina kullanım sınıflarında, bir koridor mideindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, yağmurlama sistemi olmayan örgülarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan binalarda ise koridor Yangın kapısı istanbul uzunluğunun 1/3’ünden azca gayrimümkün.

Yangın en cafcaflı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, sima tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların arama altında tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni tasar kucakin zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın kapısı nasıl hizmet yapılmalıdır? Yangın bapları tertipli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının kârlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrol edilmesi, bapnın yakın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin yıkılmaz olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının kontrol edilmesini bâtınerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve davranışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Özellikle alıngan ve giranbaha materyallerin olduğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıhun yamanın ve güçlü ısının autarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page